×

Velkommen til AKD

1 Opret nu eller ved checkout.
2 Hold styr på tidligere ordrer.
3 Hurtigere bestilling

Fordelene

Du vil med egen konto kunne bestille hurtigere end som gæst, vi vil også kende dig og derfor skal du ikke være bekymret for om din ordre bliver godkendt

Glemt detaljer?

Levering & Drikkevarer

Hvis du bestiller inden kl 14:00. Vil du modtage din ordre dagen efter.

Medmindre andet aftales individuelt med dig.

Du kan bestille dine drikkevarer via. vores shop enten hvor du er logget ind som kunde eller gæst. Du kan vælge at betale via bankoverførsel eller kontant ved levering. Bemærk at vi tager kontakt til første gangs købere ved første bestilling, det derfor vigtigt at du opretter dig som kunde og husker at udfylde CVR og andre firma detaljer. Du kan oprette en konto her

Alternativ er at sende en mail med dine informationer og din ordre til info@akddistribution.dk eller benyt vores kontaktformular

Ja. Når du bestiller første gang får du muligheden for at oprette en konto, som du så kan logge på hver gang du bestiller, og på den måde er du nemt godkendt, til at bestille varerne.

Du har også mulighed for at oprette en konto før du bestiller ved at klikke her

Du sender blot en mail til info@akddistribution.dk med dit ordrernummer.

Du kan se vores priser på vores web shop, eller på prisliste hvor du kan downloade hele vores sortiment i PDF.

Levering & Fadøl

Du kan se flere ''FAQ'' under ''Kontakt''

______

Du kan bestille fadøl via vores hjemmeside på vores web shop eller du kan sende en mail på peter@akddistribution.dk med de ønskede produkter.

Bemærk, at ved brug af web shop, kan du benytte flg. måder.

Du kan betale med det samme, og undgå depositum, eller du kan bestille via shoppen og derved tillægges depositum, som bliver frigivet, ved returnering af fadøllet.

 Depositum bliver også tillagt, ved bestillingen via. email.

Hvis du allerede har betalt for dit øl, før levering. Modregner vi det du ikke har drukket, og du vil inden for 1-5 arbejdsdage, blive krediteret.

 Bemærk, at vi kun kreditere på uåbnede fustager.

Fadøl bør udskænkes ved ca. 8 grader.

Ved 7-8 grader bliver skummet tæt og øllets smagsstoffer fremhæves perfekt. Samtidig frigives ved udskænkningen en passende mængde kulsyre således at øllet virker blødt og let.

De fleste fadølsanlæg giver helt automatisk den rette temperatur, der altså normalt ingen steder hvor temperaturen skal indstilles eller justeres. For vandkølede tappeanlæg er det dog vigtigt at de har været tilsluttet strøm i god tid før udskænkning, mindst 2 timer.

Til drinks og cocktails har vi to dygtige piger, som til dagligt arbejder på et af Danmarks førende hoteller i København.

Til øl arrangementer er det Peter Nørris Dalsgaard & Jakob Emeke Nørris Dalsgaard.

Når fadøl skummer er det næsten altid fordi det ikke er koldt nok. Ofte er løsningen at tilslutte strømmen.

Fejlen kan også være grater eller urenheder i slanger eller hane, men langt det mest almindelige er at det er køling der mangler. For vandkølede anlæg vil manglende omrøring i vandtanken straks give skum problemer. Check at vandtaken er fyldt og at der er både vand og is i den. Check at vandet tanken bevæger sig (omrøring). Se efter om ølle løber klart ud af hanen eller om det allerede er hvidt skum når det forlader hanen. Hvis øllet løber klart fra hanen er det med stor sansynlighed glassene den er gal med. Endelig kan kulsyretrykket stå forkert, men det er nu sjælendt det der er fejlen, trykket bør stå på mellem 2,5 og 3,0 bar både for højt og for lavt tryk kan få øllet til at skumme. Selvfølgelig kan fejlen også ligge i selve øllet, skift til en anden fustage for at se om problemet er øllet. En sjat der har stået koldt i et stykke tid vil skumme.

Andet

Ja, alle kan som udgangspunkt blive kunde. Du kan nem oprette dig som kunde oppe i venstre hjørne. Det er klart at vi ikke sender 70 kasser øl afsted til en ukendt adresse med 8 dages kredit, uden at tjekke op på kunden.

Vi kan give op til 8 dage.

TOP
0

Kurv

0

My cart(0)

Ingen varer i kurven.